Tilbage

HJEM, Det vilde Hjørne i Ringparken

 

HJEM kunst i to almennyttige boligområder i Roskilde: Hedeboparken og Ringparken. Et inddragende kunstprojekt, hvor processen og dialogen mellem kunst og beboer var en væsentlig del af projektet. Udover mig deltog kunstnere Arendse Krabbe og Mette Møller. Råderum var kunstnerisk producent og Roskilde Kommune og Roskilde Festival var initiativagere til HJEM. Kurateret af Museet for Samtidskunst og Aaben Dans. Projektet er støttet af Statens Kunstfond.

Video brev i en coronatid. Efter en månde i Hedeboparken satte vi campingvogen op i Ringparken. 2 dage senere måtte vi lukke alt ned pga. Corona, så nu skulle alle 3 kunstner tænke i andre baner. Jeg besluttede at lave video breve til særligt børnene i Ringparken, hvor jeg opfordrede dem til at drømme om og tegne huler. Senere da vi endelig kunne ses igen. gik jeg rundt og tegnede og bygge huler med børnene i området. Det kom der særligt mange ideer til huler i træerne ud af.

 

Så jeg kastede mig over ideerne og tegnede pilefletshuler.

Med skister i hånden flettede jeg i samarbejde med den dygtige og erfarende pilefletter og kunstner Jette Mellgren og ikke mindste med børn og lidt voksne fra Ringparken 3 huler .

 

Ringparken i Roskilde har været med til at flette Pileflet huler, i det jeg kalder Det Vilde Hjørne, en del af projektet HJEM.Tilbage